75 YEAR LUSTRUM PARTY

23-03-2024
Koop hier je tickets!

Een bijzondere mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mag gaan: Tafelronde 17 uit Zutphen viert haar 75-jarig bestaan!

Zet zaterdag 23 maart 2024 met hoofdletters in je agenda! We nodigen jullie van harte uit om samen met ons dit jubileum te vieren. Neem ook gezellig je partner mee! Scoor nu je tickets en maak je op voor een groots feest in het “Paradiso van het Oosten”! Wat staat er op het programma? Pianobar, top DJ en het is incl. drinken.

We hopen je/jullie te verwelkomen op ons lustrumfeest in de Buitensociëteit in Zutphen!

Heb je nog geen kaarten? Pak dan nu je kans en koop je “Early Bird” tickets tot en met 17 maart. Voor slechts €55 krijg je een all-inclusive arrangement. Dit betekent niet alleen toegang tot het feest, maar ook een heerlijk hapje en onbeperkte drankjes gedurende de avond, zodat je zorgeloos kunt genieten van alle festiviteiten.

Koop je een ticket aan de deur of na 17 maart, betaal je €60,- p.p.

Abonneer je hier!

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle spannende ontwikkelingen rondom ons lustrumfeest. We beloven je exclusieve updates, voorproefjes van de festiviteiten en een glimp achter de schermen van de voorbereidingen.

  Ons Lustrumfeest wordt mede mogelijk gemaakt door:

  Bekijk hier de geweldige sponsoren die het lustrumfeest van Tafelronde 17 Zutphen mede mogelijk maken, zaterdag 23 maart in de Buitensociëteit!

  LAATSTE UPDATES

  Logo - Ronde Tafel 17 - Zutphen - The Netherlands

  Voorzitter Koen Kistemaker
  Secretaris Wim Jans
  Penningmeester Maarten Jansen
  IRO Mateusz Geurkink

  Vragen?